Account

Account verwijderen

Je kunt MyBuddyTalk op twee manieren stopzetten. Allebei mag.

1. Op je toestel

Open de app → Instellingen → Privacy en gegevens → Alle lokale gegevens wissen. Daarna kun je de app verwijderen. Gesprekken die alleen op dit toestel stonden, zijn dan weg.

2. Ook bij ons wissen

Als je buddy ook op onze servers bestaat, wissen we die op verzoek.

  1. Mail roel.smelt@gmail.com met onderwerp “MyBuddyTalk account verwijderen”.
  2. Zet er de naam in die je in de app gebruikt, en de naam van je buddy.
  3. We bevestigen de ontvangst en verwijderen het profiel en bijbehorende gespreksgeheugen, meestal binnen zeven dagen.

We bewaren daarna geen inhoudelijke gesprekken meer, tenzij de wet ons een korte bewaarplicht oplegt (bijvoorbeeld een administratieve bevestiging van je verzoek).

Meer over gegevens: privacybeleid.